logo

スポンサーサイト

2008.06.15 Sunday

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | -

Sekolah pagi

2008.03.19 Wednesday

Adik dah start sekolah seisi pagi hari isnin lepas. Masuk hari ni dah 3 hari dia dah sekolah pagi. Katanya dia seronok dengan sekolah pagi berbanding dengan petang walaupun dia mengadu perkara yg cikgu ajar lebih susah dari sekolah petang.

Memang tu lah sifat Adik, yang susah tu lah yg dia suka.. kalau cikgu ajar yang senang-senang ni dia mudah cepat boring.. mungkin tak mencabar kot..

Sekarang ni dia suka sgt jawab soalan-soalan kat website ni . Soalan-soalan untuk tahun 1. Bila dapat markah tinggi dia rasa seronok sangat. Mama join program tu sebenarnya untuk Along tapi dia pula yang terlebih excited dan terlebih rajin. Padahal kat dlm website tu takde pun untuk budak-budak tadika macam dia.. so terpaksalah dia buat soalan-soalan untuk budak-budak tahun 1.

スポンサーサイト

2008.06.15 Sunday

| - | -

Komen

aslkm kak yani..
tertarik dgn laman web score a program tu.nak tanya mcm mn nak join dia?nak sruh adik bongsu nie buat soalan2 tu la.asyik ngadp comp main game jer..

|jie | 2008/03/29 4:34 PM |

W'salam... jie akan ada send email pd jie.. ada akak terang serba sedikit pasal score a ni..

|yani | 2008/03/31 11:19 AM |

Tulis Komen